Werken op maat

27 sep 2022 | Nieuws

Symposium BBB

Jouw talent gezocht! 
 
Energie krijgen van je werk door dat te doen wat je leuk vindt, dat wil toch iedereen. Waar krijg jij energie van 
Wat is jouw talent en waar wordt dit gevraagd 
 

Wil je graag aan de slag maar heb je die leuke baan waar jouw talent gevraagd wordt nog niet gevonden? Als je wilt ontdekken waar je goed in bent, wat je energie geeft en hoe je jouw talent kan gebruiken, lees dan verder.   

Samen ontdekken we wat jouw talent is en wat hier een passende baan bij is in jouw eigen buurt of daarbuiten. Het BuurtBaanBureau biedt een training aan waarin het duidelijk wordt waar jij goed in bent. Ook leer je te herkennen wat je energie kost en hoe je hier mee om kunt te gaan. Met de kennis van wat je kunt en wilt gaan we op zoek naar jouw ideale baan of vrijwilligerswerk. Samen met de deelnemers en trainers bouw je aan een nieuw netwerk en leer je jezelf te presenteren. Je maakt kennis met ondernemers en je maakt of update een LinkedIn profiel zodat werkgevers je kunnen vinden. 

Het BuurtBaanBureau biedt nog veel meer. Aanvullend op de training kun je verdiepende workshops volgen en is er coaching voor meer persoonlijke aandacht. Stageplaatsen bij verschillende (wijk)bedrijven of je eigen plan uitwerken behoort ook tot de mogelijkheden.  
 
Klinkt dit jou als muziek in de oren?  
Meld je aan voor een van de vrijblijvende informatiebijeenkomsten. 

Locatie: Dazo, Spijkerstraat 125, 6828 DC Arnhem 
 

Dinsdag 4 oktober 10.00 tot 12.00 uur 

Donderdag 6 oktober 15.00 tot 17.00 uur 

Woensdag 12 oktober 13.00 tot 15.00 uur 

Meld je aan via info@buurtbaanbureau.nl of loop binnen bij Dazo. Meer informatie op https://www.buurtbaanbureau.nl/informatiebijeenkomsten/ 

De trainingsdagen zijn woensdag en vrijdagochtend van 9 tot 12 uur. Startdatum 19 oktober 2022.  

Deelname gaat in overleg met de Gemeente Arnhem, het UWV of andere betrokken instanties. De looptijd van de training is ca 3 maanden. Workshop en overige activiteiten zijn het gehele jaar beschikbaar. Check onze agenda.